האם לידוקאין גרם לטינטון

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

22/09/2021 | 15:26 | מאת: אזרח

לפני מספר חודשים קיבלתי מנויירולוג 2 זריקות לידוקאין בנקודה שבין הצוואר לראש. לאחר 3 ימים החל לי טינטון 24 שעות ביממה הנמשך עד היום. האם יש לזה קשר ללידוקאין? ראוי לציין שבאינטרנט קראתי שאחד מתופעות הטוקסי של לידוקאין זה טינטון. תודה מראש.

אכן ממליץ על ביצוע בדיקת שמיעה בהקדם. פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

25/09/2021 | 14:26 | מאת: אזרח

יש מומחים אחרים שענו לי שבגלל שהטינטון החל כמה ימים אחרי אז זה לא קשור ללידוקאין. בגלל שאני סובל רבות ברצוני לשמוע דעתך לנקודה זו.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון