כאב גרון בבליעה צד ימין

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/09/2021 | 05:58 | מאת: מורן

כבר מספר ימים במיוחד לאחר שנת לילה סובלת מכאב גרון חד שמקרין לאוזן ללא חום או תסמינים נוספים. ליחה קלה במהלך היום עקב אכילה ושתיה הכאב פוחת אך מורגש , ייתכן דלקת שקדים? טרם הייתי אצל רופא אא"ג , תור נקבע לאחרי החגים תודה

ממליץ לפנות לבדיקה. מגוון האבחנות רחב מידי לפורום זה. פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון