לחץ של אוזניות מגן והגברת עוצמה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

09/09/2021 | 19:48 | מאת: רון

שלום, היום חבשתי אוזניות מגן רעש למשך כשעה, לאחר כ-45 דקות, התחלתי להרגיש את הלחץ של האוזניות על הראש, העצמות כבר התחילו קצת לכאוב אבל הייתי במקום רועש אז המשכתי להיות אתם למשך עוד כרבע שעה עד שעברתי למקום שקט, האם מעבר לחוסר הנוחות, זה יכול להזיק בצורה כלשהי? ושאלה שנייה בבקשה, רגע לפני המגע של האוזניות עם הפנים, כשיש מרווח קטן, יש תחושה שהעצמה של הרעש מסביב כביכול מוגברת, האם האוזניות עושות אפקט של הגברה או תהודה (כמו שמניחים יד ליד האוזן)? האם השניות הבודדות האלה משמעותיות? תודה

אם הלחץ של האוזניות משמעותי, נזק עלול להיגרם. הסבירות לכך נמוכה מאוד. תהודה לזמן קצר עם הגברה של הרעש לא תגרום לנזק. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון