שאלה על בעיות נשימה תודה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

07/09/2021 | 16:41 | מאת: רפי

שלום, יש לי איזה תופעה שאני יכול לנשום טוב מכל נחיר אבל לא משניהם בו זמנית. אם אני סותם את נחיר שמאל ולסירוגין את נחיר ימין אני לא חש שיש משהו מפריע או חוסם אבל כשאני מנסה לנשום משניהם - משהו מפריע לי. מה אני אמור לומר לרופא?

התיאור שלך לא חריג. יש דינמיקה בנשימה בין הנחיריים. תאר לו את שסיפרת לי, והוא יבצע את הבדיקה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון