כאבים בלסת ובעין מצד ימין מלווים בנזלת ורודה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

04/09/2021 | 08:25 | מאת: הדס

שלום, קודם כל חשוב לי לציין לצורך מתן המענה שאני חיובית לקורונה. לפני שלושה ימים התחילו כאבים בלסת מצד ימין ומתחת לעין הימנית, וביחד איתם התחילה להופיעה נזלת ורודה, ללא גושי דם. הנזלת ממש מעורבבת עם הדם. האם הדבר מסוכן? כתוצאה ממה הוא יכול לנבוע? אודה לעזרתך:)

יש לפנות בהקדם לבדיקה אנדוסקופית. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון