פיהוקים מרובים ונחירות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

02/09/2021 | 16:50 | מאת: אורחת

שלום לפני שנה סבלתי מגודש וקשיי נשימה דרך האף רופא א.א.ג איבחן אצלי פוליפ נתן לי סטרונאז הייתי בשימוש ברצף פעמיים ביום במשך 10 חודשים ויש שיפור ניכר בנשימה דרך האף בבדיקה מלפני ארבעה חודשים אצל הרופא כבר לא היה פוליפ אולם יש סטייה קלה במחיצת האף אני כבר חודש בלי סטרונאז ולא מרגישה כרגע צורך לחזור שוב אבל מזה שנה יש לי הרבה פיהוקים מרגישה צורך לפהק בשביל להכניס אויר שלא מסתדר לי אחרי כמה פיהוקים זה מסתדר ויש לי נחירות לא בשינה ביום כשאני עובדת יש קשר בין בעיות באף או לבעיה אחרת?

02/09/2021 | 20:53 | מאת: אורחת

כשאני מפהקת יורד דמעות בעיניים ומרגישה צורך לקנח את האף אז יורד לי נוזל שקוף סטייה קלה במחיצת האף יכול לגרום לנחירות?

לפיהוק אין קשר לסטית המחיצה. סטית מחיצה עלולה לתרום לנחירות. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון