היפוטרופיה רקמה לפמטית

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

28/08/2021 | 20:49 | מאת: לינוי

שלום רב ד׳׳ר….. שמי לינוי בת 29 ….לאחר סיטי ראש ומערות פנים קיבלתי אבחנה של היפוטרופיה רקמה לימפתית בנזופרניקס. ניגשתי לרופא אאג , והוא המליץ על דגימה מהממצא. שאלתי היא -כיצד זה מתבצע בדר״כ מה הנוהל במקרה כזה, האם מנתחים וכורתים את הממצא ושולחים לבדיקה פתלוגית בהרדמה כללית? או שמבצעים ביופסיה בהרדמה מקומית? במה זה תלוי? תודה רבה…..

ההליך המקובל הוא הערכה אנדוסקופית של המקום ע"י רופא אא"ג. בהמשך, המידה ונידרש, מקובל ביצוע של ביופסיה בהרדמה כללית, אם כי יש אופציה של הרדמה מקומית. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון