כדורית דם באיזור השפת הפנימית

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

24/08/2021 | 17:11 | מאת: דניאל

שלום, בן 41, בריא בדר"כ. מזה מספר חודשים שבחלק הפנימי של השפה יש מעין כדורית קטנה כזאת בקושי מורגשת. לאחר מאמץ, כמו למשל נשיקות אינטנסיביות, הכדור הזה טיפה גדל. הוא בצבע בורדו ככה שאני מעריך שזה דם. הוא ממש ממש קטן. תוהה: האם משהו מוכר? ואם לא, איזה רופא צריך לראות את זה? האם א.א.ג?

נא לגשת לבדיקת רופא אא"ג. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון