אטימות באוזניים ועוד

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

21/08/2021 | 12:44 | מאת: אטו

שלום בעברי כמה אפיזודות של ורטיגו. בשנים האחרונות ירידה בשמיעה בשתי האוזניים וכעת הומלץ על שיקום שמיעה. הבעיה שיש לי כבר כמה חודשים אטימות באוזניים. רגע פתוחות ורגע סגורות וגם רגישות לצלילים כגון נביחות חזקות של כלבים עד כדי כאב שמגיע פנימה לאזור הגרון. לאחרונה סובלת מרעש חזק ויושבת עם אטמים אפילו בקולנוע או באירועים. האם התאמת מכשירי שמיעה יכולה לפתור את הבעיות. מאוד קשה לי עם אטימות האוזניים כי רגע שומעת רגע בדממה. לפעמים מופיע טינטון אבל זה חולף מהר. רופא א. א. ג. אמר שאין נוזלים אבל לציין שלא נבדקה תעלת השמע. בדיקת Bra תקינה. מה לעשות. תודה מקרב לב.

מומלצת הערכה של תעלה אוסטכית. ייתכן שטיפול בה ייקל על התחושות שלך. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון