דלקת שקדים, חיידק הסטרפטוקוק

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

09/08/2021 | 19:55 | מאת: רוויטל

אם יש לי דלקת שקדים חיידקית(מחכה לתשובה מהמשטח) האם יש סכנה בזה שאני לא אקח אנטביוטיקה אלא אהיה במשטר אכילה של פרות וירקות בלבד? ואגב כיצד נגרם הסיבוך של חיידק הסטרפטוקוק

קדחת השיגרון היא הסיבוך ממנו חוששים בדלקת גרון חיידקית. במידה ולא תטלי אנטיביוטיקה, הסיכון לקדחת השיגרון עולה משמעותית. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון