אשר להפסיק אנטיביוטיקה?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

05/08/2021 | 12:28 | מאת: יעל

שלום, קיבלתי אנטיביוטיקה מוקסיפן 500 מג שלוש פעמים ביום למשך 10 ימים. נשארו לי את היום ,שישי, ושבת. האם חייבים לסיים? קראתי שבכלל אם ובלי אנטיביוטיקה משך המחלה זהה.מדובר בדלקת בלוע. כאב גרון ממש חזק צורב אח"כ הרגשתי גם כמו מחטים.. והיה לי חום 38.5. בגדול: חליתי ב-10.7 עד 18.7 ביניהם היו ימים קשים.שיעול בעיקר.וגרון. הבראתי ואז חליתי ב-26.7 הלכתי הפעם לרופא שנתן לי אנטיביויקה. בפעם הזו כבר היה חום 38.5. וכאב גרון ממש קשה.לא ישנתי בלילה. אין לי קורונה נסדקתי פעמיים. אפשרות אחרת אפשר רק 2 כדורים?

לצערי התגובה שלי לא תשרת אותך היום. מקווה שאת חשה בטוב. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון