רגישות מוגברת לרעש באוזן אחת

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

27/07/2021 | 18:54 | מאת: אביחי

שלום, יש לי רגישות מוגברת לרעש באוזן שמאל, תמיד חשבתי שמדובר רק בעניין תחושתי ולא מעבר לכך אבל אתמול הייתי באירוע משפחתי, הייתי ברחבת הריקודים במשך 10 דקות, רבע שעה לכל היותר, הרעש היה חזק כמובן (כ-110 דציבל), כשיצאתי החוצה, אוזן שמאל הייתה אטומה/עמומה, ימין לא. האם זה מדד לכך שאוזן שמאל שלי בסיכון גבוה יותר להיפגע? חשוב לציין שביצעתי בדיקת שמיעה מקיפה+בדיקת ברה שהיו תקינות לחלוטין (כולל "אתה שומע מעולה בכל התדרים" מהבודקת). מה יכולה להיות הסיבה ומה עליי לעשות? תודה רבה

ייתכן ומדובר בהיפראקוזיס. נא לפנות לבירור מסודר. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

02/08/2021 | 06:29 | מאת: אביחי

מה הכוונה פרופסור? פניתי לרופא אאג בטענה על רגישות כזו והופנתי לבדיקת שמיעה מקיפה ובדיקת ברה שהיו תקינות, מה עוד נדרש לבצע? וגם אם זה היפראקוזיס, מה ניתן לעשות? תודה

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון