שיעול עם ליחה מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/07/2021 | 05:21 | מאת: אור

שלום אדם קשיש שיש לו שיעול מציק עם ליחה ועבר חיסון דלקת ריאות, והיה אצל רופא המשפחה שבדק ושמי רק רשרוש קטן, ואמרהשזה שיעול עם ליחה ונתן כדור מתמוסס במים נגד ליחה, השאלה איך אפשר לדעת שזה חלילה לא התחלה של דלקת ריאות? או סתם שיעול חולף השיעול בא יותר בלילה , כיצד ניתן לשלול דלקת ריאות? תודה

נא לפנות לפורום המתאים. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

23/07/2021 | 08:13 | מאת: אור

ומה הפורום המתאים? תודה

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון