רעשי קליקים בגרון .

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

08/06/2021 | 12:30 | מאת: יעקב

במשך שנים סובל מדלקת קיבה ועליית חומצה . נוצרה לי מעין אפשרות לעשות רעשי קליקים בגרון . ממה נגרם ?האם יש קשר ? והאם יש צורך לבדוק זאת ? עומד לבצע גסטרוסקופיה האם קיים סיכון.

הקליקים נובעים מפריקות של מפרקים של סחוסי הגרון. נא לא לאמץ את המרכיבים האלו באופן יזום. אין בעיה בביצוע גסטרוסקופיה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

04/11/2021 | 13:29 | מאת: יעקב

האם הגורם הוא עליית חומצה ? יש לי רקע של בעיות נפשיות . רב תודות.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון