כאב בעין שמאל יכול להיות סינוסיטיס ללא נזלת

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

03/06/2021 | 13:44 | מאת: שאלה

יש לי כאב בעין שמאל מספר חודשים,כול רופאי עיניים תקין וניור תקין ברקע כריתת גידול שפיר מעצם פרונטלית שמאלית של המוח. הניתוח נעשה לפני שש שנים בהצלחה בנוסף לכאב בעין שמאל החזק יש לי כאבים בקצה האף מקרין לעין שמאל ללא נזלת עשיתי בדיקת mriשל המוח קיים איוורו תקין מלא של גת הספונאיד גתות הלסת תאי האתמואידים וגתות המצח. הפרדימות כולל תעלות השמע הפנימיות והעצבים הקראיינלים 8,7 שמורים. המעבר הקריו צרביקלי גזע המוח הגשר והמוחון מודגמים ללא מוקדי אות חריג. החדר הרביעי בעמדה ומימדה תקינים בחתכים העל טנטוראליים מודגם פגם ניתוחי גרמי טמרפולי משמאל. חדרי המוח והסולצים בממדים תקינים החומר האפור והלבן מודגמים ללא מוקדי אות חריג. אין עדות למוקדי האדרה פתלוגית בגדולניום. האם הכאב החזק על סמך הפענוח של ההדמייה של המוח הוא סינוסיטיס ללא נזלת? וזה מה שעושה לי כאב בעין שמאל?

לפי תיאור ה MRI מערכת הגתות שלך תקינה. נא לפנות לבדיקה מסודרת. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון