תחושה מוזרה בצד בלשון אחרי חיסון קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

01/06/2021 | 20:36 | מאת: אחרי חיסון קורונה

היי, מזה כחודש (אחרי חיסון) סובל מתחושה מוזרה בלשון בעיקר בצד שמאל, אך לפעמים זה זז לקצה הלשון או לצד שני ולעיתים לא מורגש, אך עדיין בעיקר בצידה השמאלי .באוכל לא מרגיש כלום.נבדקתי אצל מומחה פה ולסת שאמר שיש עדות לשחיקת שיניים, המליץ על סד לילה ועל חומצה אלפא ליפואית, אך אמר ששמע על תחושות כאלה לאחר חיסון וממחלימים. האם זה יכול להיגרם מזה? לפעמים יש לי תחושת מחנק אך חולפת. נבדקתי גם אצל נוירולוג שלא מצא משהו..

ממליץ לגשת לאא"ג מומחה לבדיקת הלשון. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

04/06/2021 | 12:21 | מאת: אחרי חיסון קורונה

גם אצלו נבדקתי ולא ראה כלום.. השאלה ממה זה יכול להיגרם?

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון