קושי בנשימות עמוקות למה יותר קשור

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

22/05/2021 | 21:26 | מאת: ליסה

שלום הייתי חולת קורונה מלפני שמונה חודשים סבלתי מגודש באף וקשיי נשימה אחרי ההחלמה הייתי אצל רופא אף אוזן גרון איבחן אצלי פוליפ באף וקונכיות מוגדלות קיבלתי שתי תרסיסים סטרונאז ורינולסט אחרי חודש בשימוש חזרתי לבדיקה ופוליפ כבר לא היה אך הקונכיות היו נפוחות וסטייה קלה במחיצת האף ואובחנתי כסובלת מנזלת אלרגית מאז הקורונה ועד היום יש לי קושי בלהביא נשימות עמוקות דרך הפה ואני מפהקת הרבה אומנם יש קצת שיפור אבל עדיין הנשימה שלי לא הסתדרה לגמרי האם המצב יותר קשור לאף ודרכי הנשימה העליונות ? או שקשור לחזה ולריאות מומלץ צילום חזה או בדיקה אצל רופא ריאות?

את מתארת קושי בנשימה דרך הפה והמשך מעקב ריאתי, לכן סביר להניח שאין בעיה משמעותית באף. נא המשך בירור ריאתי בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון