קשה למצוא את שורש הבעיה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

18/05/2021 | 13:47 | מאת: דנה

דוקטור שלום רב, חוזרת עם שאלה בנושא, לאחר ביקור אצל רופא א.א.ג . כשלושה שבועות סבלתי מכאב פועם - בחצי ראש כולל מצח וארובת העין . הכאב לא היה מאוד חזק אך מעצבן ... לא כאב בעת תזוזת הראש , ראש למטה ... לאחר כשלושה שבועות הכאב נפסק ובבוקר שנפסק שמתי לב שיוצא לי מנחיר שמאל(סליחה על התיאור ) קצת נזלת צהובה כמו גוש עם טיפת דם . לאחר הפסקה של שבוע בכאב לאחר חפיפת הראש הכאב חזר . יש לציין שהכאב חלש . פניתי לרופא א.א.ג. , לא הבחין בבעיה חד משמעית בסינוסים , המליץ על אנטיביוטיקה ל 10 ימים . לפי דעתך מומלץ ליטול את האנטיביוטיקה ולראות אם ישנה הטבה או לגשת ישר לניורולוג . תודה רבה

אם אין הוכחה לסינוסיטיס. אין טעם בטיפול אנטיביוטי. א יש חשד בפתולוגיה של סינוסים, ניתן לשקול ביצוע CT. ייעוץ נוירולוג נדרש ללא ספק. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון