האם ייתכן שכאב הראש קשור לסינוסים ?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

10/05/2021 | 13:40 | מאת: דנה

שלום רב, כשלושה שבועות סבלתי מכאב פועם - בחצי ראש כולל מצח וארובת העין . הכאב לא היה מאוד חזק אך מעצבן ... לא כאב בעת תזוזת הראש , ראש למטה ... לאחר כשלושה שבועות הכאב נפסק ובבוקר שנפסק שמתי לב שיוצא לי מנחיר שמאל(סליחה על התיאור ) קצת נזלת צהובה כמו גוש עם טיפת דם . כשאני נושמת דרך נחיר שמאל מרגישה שהאוויר לא נכנס בחופשיות . יש לציין שמפעם לפעם האף מעט סתום , כמון כן בחורף הרגשתי לפעמים בלילה כאב חזק ושורף בנחיריים עד הראש . האם ייתכן שכאב הראש נבע מהסינוסים למרות שלא היה לי חום ולא כאב לי הראש בעת תזוזה ? האם מומלץ טיפול מסוים? תודה רבה

אכן עלול לנבוע מבעיה בסינוסי האף. נא לפנות לבדיקת אא"ג כולל בדיקה עם סיב אופטי. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון