האם יש קשר למקרה לאף אוזן גרון ? מה דעתך?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

09/05/2021 | 18:40 | מאת: שאלה

ברקע בעיה נורולוגית מקבלת חצי כדור קסנזין לפני שש שנים עברתי כריתת גידול שפיר מעצם פרונטלית שמאלית של המוח - הניתוח עבר בהצלחה. מראש השנה יש לי כאב בעין שמאל עברתי בירור נורולוגי תקין רופא עיניים תקין נוירו -תקין נתנו לי לעשות הדמייה של ארובות העיניים מוח ועמוד שדרה צווארי mri? האם יש קשר למקרה לאף אוזן גרון ??? מה דעתך???

העין סמוכה אל סינוסי האף, וכאב יכול להיות מוקרן מהעצמות של האוזן. לכן יכול להיות קשר. נא לפנות לבדיקת אא"ג. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון