קושי בנשימות עמוקות וחיסון

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

28/04/2021 | 11:17 | מאת: אורחת

שלום אני סובלת מנזלת אלרגית גודש באף קונכיות מוגדלות סטייה במחיצת האף נזלת אחורית שמטופל בטיפות לאף דתאמצין וסטרונאז מזה חצי שנה בנוסף יש לי קושי בלהביא נשימות עמוקות דרך הפה ומפהקת הרבה האם המצב קשור יותר לדרכי הנשימה העליונות? אפשר להתחסן במצב כזה? או שצריך צילום חזה קודם?

אין מניעה מחיסון גם ללא צילום חזה. יש לברר את הסיפטומים שלך ללא קשר לחיסון. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון