נזלת אחורית איך מטפלים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

26/04/2021 | 21:16 | מאת: ליסה

שלום עקב קשיי נשימה וגודש באף הייתי אצל רופא א א.ג איבחן אצלי פוליפ באף וקונכיות מוגדלות אחרי 4 חודשים עם סטרונאז חזרתי לבדיקה אמר לי שאין כבר פוליפ אולם יש סטייה קלה במחיצת האף לצד ימין אחרי שלושה חודשים עקב שיעול וליחה תקועה בגרון חזרתי לבדיקה שוב אמר לי שיש לי נזלת אחורית נתן לי טיפות לאף תדאמצין שלוש פעמים ביום וריאולין כדור להמסה שלוש פעמים ביום אם הטיפול לא יעזור מה ניתן לעשות? האם ניתוח לתיקון מחיצת האף יעזור?

הרושם הואא שיש מרכיב אלרגי באף, ואז ההמלצה היא על טיפול בספריי סטרואידלי. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון