מכשיר שמיעה.

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

12/04/2021 | 21:02 | מאת: שואל

שלום הייתי עם ההורה שלי הוא קשיש בן 80 סיעודי, אצל אף אוזן גרון שהפנה אותו למכון שמיעה לצורך מכשיר שמיעה, אחרי שעבר בדיקה נאמר לו שישלחו לו דרך משרד הבריאות הפניה לספק של מכשירי שמיעה האם צריך לפנות שוב לרופא אף אוזן גרון?? תודה

כן, לטובת כתיבת ההפניה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

15/04/2021 | 19:20 | מאת: שואל

מה זה אומר לטובת כתיבת ההפניה? תודב

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון