בליטה בחיך העליון.....

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

25/03/2021 | 16:35 | מאת: רונן

שלום אני בן 49 בריא בד"כ. בימים האחרונים התחלתי להרגיש עם הלשון,בליטה קטנה וקשה בחיך העליון. אני לא יכול לראות אותה, רק מרגיש במגע עם היד והלשון. לא מרגיש כאב. מה זה יכול להיות? לאיזה סוג רופא צריך ללכת. אאג ?. כירורג פה ולסת?(אני בקופת חולים מכבי ולא ראיתי שיש כירורגים של פה ולסתות בקופה מלבד מספר מצומצם מאוד של יועצים). תודה מראש

ממליץ על פניה לרופא אא"ג עם התמחות באונקולוגיה של ראש וצוואר. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון