צפצופים אחרי חיסון הראשון

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

25/03/2021 | 00:42 | מאת: חוסיין

שלום רב פרופסור גבריאל אני פונה אליך בשאלה למצב הקיים עשיתי חיסון ראשון בחודש 12 לאחר בשעתיים נהיה לי כאב ראש חזק ומאז ומייד התחיל צפצופים חזקים בשני האוזניים קיבלתי כדורי נגד כאבים הכאב ראש עבר והצפצופים לא ואחרי 29 לקחתי החיסון השני ומאז עד היום הצפצופים לא עברון פניתי כבר 4 עמים לרופא אאג ועשיתי בדיקת שמיעה והכל תקין והמצב מאוד מציק ולא יודע מה לעשות אשמח להמלצה ממך פרופסור גבריאל תודה רבה

במידה והמצב לא השתפר על למועד כתיבת תשובה זו, נא לפנות לבדיקת שמיעה מורחבת עד 20000 הרץ. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון