בעיה ממושכת בחוש הריח ולחצים באזניים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

23/03/2021 | 07:42 | מאת: חגי

שלום, בן 28. לפני כיותר משנה התקררתי ומאז יש לי חוסר איזון בלחצים באוזניים וחוש הריח שלי נפגע מאוד. למרות שהאף אינו מנוזל, ואם הוא כן אז יוצאת מעט נזלת וגם היא לבנה או שקופה, אבל מורגש איזשהו גודש פנימי שאני לא יודע להסביר. עשיתי צילומי אף ושום דבר לא הראה על חסימה כלשהי, גם בדיקות אלרגיה לא העידו על בעיה, וניסיתי כל מיני שיטות של תרסיסי אף אבל לא היה משהו שהצליח לגמרי לשחרר את זה ואני עדיין סובל מבעיות לחצים באוזניים וחוש ריח גרוע. לפני כמה ימים התקררתי שוב ואני מרגיש שזה שוב קורה ומחמיר את המצב. קשה לחיות ככה בלי היכולת להריח, אשמח לעזרה. תודה

23/03/2021 | 14:21 | מאת: גלית

היי חגי אמל באה לידי ביטוי בעיית הלחצים? גם לי יש בעיה דומה

23/03/2021 | 16:27 | מאת: חגי

היי גלית, תמיד באחת מהאוזניים יש הרגשה שונה שמצריכה ממני לסתום את האף ולשחרר ממנה את הלחץ

ממליץ על בדיקה אנדוסקופית מוכוונת לאיזור חוש הריח ותעלות אוסטכיות. ניתן לשקול CT בהמשך. יש אופציה לטיפול כירורגי בתעלות אוסטכיות אם אכן הן מהוות בעיה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

23/03/2021 | 18:42 | מאת: גלית

התשובות של הרופא שיש ניתוח. אתה מרגיש בה כמו בטיסה שמיעה פחות טובה?

23/03/2021 | 19:09 | מאת: חגי

לפעמים, במקרה הגרוע של זה אני מרגיש ככה. אבל לרוב ברגע שזה קצת מציק לי אני משחרר את זה

23/03/2021 | 20:30 | מאת: גלית

מוזמן לדבר איתי עברתי ניתוח בגלל זה 0543318340

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון