טעם מר בפה מתחזק אחרי אוכל

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

24/02/2021 | 22:29 | מאת: דאגנית

שלום רב, אני בת 56. כבר שלושה ימים שאני חשה בטעם מר בפה ובמרירות של מאכלים מסויימים שאני מנסה לאכול כגון מלפפון, לחם ועוד..לציין כי חיסון שני לקורונה קיבלתי לפני חודש. כמו כן, אכלתי לפני ארבעה ימים צנובר שונה ממה שאני רגילה לאכול. סוג שיש בקצהו קצת שחור ואינו צהוב ממש .. מיד הפסקתי לאכול כמובן. מה לדעתך יכולה להיות הסיבה? מה לבדוק? אל מי לפנות? אודה על תשובתך המהירה

התיאור שלך מתאים ברוב המקרים לצרבות. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

25/02/2021 | 22:01 | מאת: דאגנית

פרופ' יקר, מעולם לא סבלתי מצרבות. האם התופעה של טעם מר מצנוברים מוכרת לך? אולי זאת תופעת לוואי מהחיסון?

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון