במשך 4 שנים אני סובל מאף סתום לסירוגין

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

10/02/2021 | 14:50 | מאת: יוסף לוי

שלום לרופא במשך 4 שנים אני סובל מאף סתום ואני נאלץ לנשום דרך הפה וזה קשה אני בן 66 ללא מחלות רקע כמו כן יש לי גודש באף אך לא נזלת מימית סתם כול מיני אבקש לדעת ממה כזה נובע תודה על העזרה יוסף לוי

הגורמים רבים ולכן יש לפנות לרופא אא"ג לבדיקה מסודרת. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון