גודש באף שגורם לחסימה בנשימה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

07/02/2021 | 23:02 | מאת: מאיר

היי בתדירות גבוהה (כל יום-יומיים) יש חסימה אפית על ידי גוש דמוי נזלת,אבל סמיך ולא נוזלי לדעתי זה גודש בשני הנחירים לא רק אחרי השינה. הדבר הזה הופיע אצלי אחרי צריבה חשמלית שעשיתי לפני שנה השאלות שלי הן: למה זה קורה? מה גורם לזה? האם זה מראה על משהו לא תקין? איך להתמודד עם זה כאשר זה תקוע ומפריע לנשום? כאשר אני מנסה להוציא את זה עם קיסם בחלק מהמקרים אני גורם לדימום בינוני-חזק שקשה מאד לעצור. אני אשמח לעצה או המלצה מה כדאי לעשות.

ממליץ שלא לחטט באף, וכמובן שלא עם קיסמים. יש לפנות לרופא אא"ג לבדיקה מסודרת. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון