צרידות במשך שבועיים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

07/02/2021 | 19:03 | מאת: מישהי

שלום לפניי שבועיים קמתי צרודה חשבתי שזה יחלוף אחריי כמה ימים דיברתי עם רופא זאת הפעם הרביעית השנה שאני רוצה אבל בפעמים קודמות זההיה מלווה בשיעול נתנו לי אנטיביוטיקה אמרו שזה דלקת בדרכי נשימה הפעם נתנו לי תרופות לאלרגיה וזה לא עוזר אני צרודה כבר שבועיים משהו נורא מפריע לי בלשון והטעם לא טעם אשמח לדעת מה אתה ממליץ תודה מראש

יש לפנות לבדיקת רופא אא"ג מומחה כולל בדיקת סיב אופטי. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

13/02/2021 | 22:15 | מאת: מישהי

עברתי בדיקה של סיב אופטי פעמיים לא נמצא כלום ומיום חמישי אני גם פורחת בכל החלק העליון של הגוף חזה גב עד האוזניים הייתי במיון בעצת הרופא עשו צילום ריאות בדיקות דם לא נמצא כלום הומלץ גם א.א.ג וגם במיון על קלינאית תקשורת ושקט מוחלט מה דעתך? פוחדת שמפספסים משהו

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון