שאלה לגבי מעיין סרח עור מלידה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

04/02/2021 | 14:56 | מאת: ח

שלום ד"ר יש לי שאלה נולדתי עם 2 בליטות כאלה מחוץ לאוזן אני חושב שקוראים לזה Ear Tags סרח עור כזה עם סחוס מלידה זה קטן מאוד זה רק אסטתי ניראה לי לא ניתחו את זה כניראה שזה עם סחוס זה מעין בליטה קטנה כזו של עור מרגיש שומני עם סחוס היה לי ב 2 מקומות מחוץ לאוזן ממש על ה tragus ואחרי האוזן קצת יותר לכיוון הלסת ושמה לפני חודשיים לערך הרגשתי את זה אבל כעת אני מרגיש שזה נעלם גם השומן והסחוס האם זה יכול חלילה לנדוד בגוף למקומות אחרים השומן עם הסחוס או הסחוס והאם זה מסוכן ודורש בדיקה או שזה פשוט זז למקום קצת אחר ואני לא מרגיש ? כי אותו הדבר שיש על האוזן זה מגיל קטן בחלק הראשון וזה לא השתנה או זז לאינשהו ניראה לי שמדובר בדבר הזה https://www.chop.edu/conditions-diseases/ear-tags ומה שאני מרגיש שנעלם זה רק בחלק אחד לא בחלק של tragus שם זה קיים אלה בחלק שקרוב ללסת

ככל הנראה לא נודד למקום אחר בגוף. ייתכן ומוסתר ע"י גורם אחר. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון