בעיית סתימת אף ומשרמים מרופא לא עוזרים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

04/02/2021 | 11:32 | מאת: בן

שלום, בזמן האחרון אני סובל מאף סתום, כל מרשמים מרופא אף אוזן גרון חלשים מאוד ודבר היחיד שעוזר לי זה "אף טיפה" מכיל oxymetazoline hcl 0.05 וזה מתאים לטווח קצר בלבד. עם הזמן אני מרגיש עייפות, בעיית שינה ועליית משקל. מה אפשר לעשות?

יש להגיע לבדיקה מלאה כולל סיב אופטי במידה ונדרש. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון