בלוטת תריס מה אומר תשובת הרופא

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

03/02/2021 | 18:15 | מאת: אא

שלום אשמח לדעת מה זה אומר? צוואר מלאות בבסכס הצוואר עם רגישות יותר מימין נמוש כבלוטת תריס מוגדלת לא נמושו קשריות לימפה מוגדלות . ללירינגוסקופיה גמישה ללרינקס נזופרינקס תקין סימטרי רירית שמורה. אורופרינקס תקין היפופרינקס תקין אפיגלוטוס וולקולה קפלים אריאפיגלוטיים תקינים. מיתרי קול מדומים תקינים מיצרי קול אמיתיים סדירים תנועתם תקינה סינוסים פריפורמים פתוחים. הרופא ביקש לעשות בדיקות דם וצילום אולטרסאונד לבדוק או לשלול בלוטת תריס מוגדלת? תודה

יש לבצע את הבדיקה ולחזור אל הרופא עם תשובה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון