כאב מתחת ללשון בצד.

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

02/02/2021 | 20:05 | מאת: צביקה

בן 43. לא מעשן. בריא לפני יומיים התחלי לי כאב כשאני מותח החוצה את הלשון. שמתי לב בהזזה הצידה והחוצה של הלשון שיש לי מעין גולה נפוחה בחלק השמאלי מתחת ללשון. הוא צל החוצה במתיחה. מה זה יכול להיות? אולי זה לימפה מוגדלת מתחת ללשון?

יש צורך בבדיקה מסודרת. קשה להתייחס לתיאור שלך בצורה מקצועית. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון