גושים נפוחים בצוואר מעל שנה מודאגת מאוד..

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

25/01/2021 | 23:22 | מאת: ליאל

היי, אני בת 19 יש לי כבר מעל שנה המון גושים נפוחים בצוואר ואני מרגישה ורואה שזה גדל לי משמעותית וזה גדל עוד ועוד.. מלבד זה שאני דואגת לבריאות ואני לא מבינה מה זה, זה כבר מפריע לי מבחינה אסתטית, הצוואר שלי היה הדוק פעם והיום הכל גושים נפוחים.. מה זה יכול להיות אני מודאגת מאוד, אצל מי אפשר לבדוק, האם רופא אף אוזן גרון יכול לבדוק את זה לעומק?

מומלץ להגיע בהדקם לאאג ולשקול ביצוע US צוואר. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון