תחושת של מציק בגרון מזה חודש וחצי

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

24/01/2021 | 18:10 | מאת: ליאור

בת 27 עם תחושת מציק בגרון מזה חודש וחצי. קרה גם בחורף הקודם וזה שלפניו, כשנוגעת עם האצבע בחלק האחורי של הלשון יש נקבוביות קצת נפוחות. במשטח יצא שאין דלקת, בבדיקת דם רגילה הכל תקין, ושלילית לקורונה. מה זה יכול להיות?

בדיקת הלוע תהיה ככל הנראה תקינה, אך יש לשלול ליחה הניגרת מהאף או צרבות. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון