הפסקה עם סטרונאז וחזרת התסמינים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/01/2021 | 14:41 | מאת: אורחת

שלום הייתי 4 חודשים עם סטרונאז עקב פוליפ וקונכיות מוגדלות באף בהמלצת רופא א.א.ג פעמיים ביום והרגשתי הקלה בחודש האחרון ניסיתי להשתמש רק פעם 1 ביום ואחרי 4 ימים המצב חזר כמו שהיה אז חזרתי שוב לפעמיים ביום במשך שבועיים והרגשתי הקלה אחרי זה חזרתי לבדיקה חוזרת אצל הרופא ואמר לי שהנחיר השמאלי בסדר בנחיר הימני יש סטייה קלה במחיצת האף ואמר שאפשר לעשות הפסקה עם סטרונאז הייתי ארבעה ימים בלי והרגשתי בסדר ביום החמישי שאפתי במקרה עשן שיצא מהקמין ותוך דקה חטפתי קשיי נשימה וגודש באף וחזרתי שוב לסטרונאז ויש הקלה הרופא אמר לי שהפוליפ מאלרגיה בבדיקת דם לאלרגיה הערך יצא תקין וגם נמוך לכן רופא האלרגיה שלל רקע אלרגי אם עושים הפסקה עם סטרונאז לתקופה מסויימת התסמינים אמורים לחזור שוב ? חמישה חודשים זה מספיק זמן בשביל להרגיש הקלה?

ממליץ שימוש ממושך בסטרונייז לחודשים ואף לשנים. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון