ליחה מציקה במשך 3 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/01/2021 | 13:56 | מאת: גולדי

שלום, אני מבקש ייעוץ כאן כי המרפאה בקושי עובדת ואין תורים פנויים לא.א.ג עד מרץ. כבר 3 חודשים שאני סובל מליחה מציקה בגרון, לא מדובר בנזלת אלא ליחה של קצף לבן כזה, לא צמיגית. הלכתי לרופא הוא סבר שזו אלרגיה/ נזלת ונתן לי פליקסונז, אני משתמש בזה כמעט חודש אבל אין ממש שינוי. התופעה מתגברת לאחר האוכל ובמיוחד לאחר מוצרי חלב. אני בטוח שזו לא הצטננות. כשאני קם בבוקר אין לי ליחה וזה מתחיל אחרי כמה דקות כשאני מתחיל לבלוע רוק.

לטעמי עליך לעבור בדיקה מסודרת. במידה ויש צרבת, ניתן להתחיל טיפול בכדורים ייעודיים. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון