לחץ באוזן אחת.......

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

18/01/2021 | 20:19 | מאת: דור

מזה שבוע חש לחץ באוזן אחת כמו בטיסה.רוצה לציין שחליתי בקורונה והחלמתי לפני כחודש.האם יכול להיות כתוצאה מהקורונה.לפני שאפנה לרופא תוכל להסביר סיבות לתופעה. תור עוד רחוק. אשמח לתשובתך.

מחלה אקוטית הכוללת נזלת וליחה עלולה לגרום לתחושה הפיכה של אטימות באוזניים, אך ממליץ להיבדק בהקדם, ולשקול ביצוע בדיקת שמיעה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון