כאבים בבליעה אחרי הזרקה למיתרי הקול

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

30/12/2020 | 18:36 | מאת: ליאת

שלום, עברתי לפני מספר ימים הזרקה למיתרי הקול בהרדמה מקומית. מאז יש לי כאבי גרון חזקים בעת בליעת מזון ומים, אפילו בעת בליעת רוק. הכאבים לא משתפרים בינתיים. תוך כמה זמן זה עובר בדרך כלל? אני לוקחת כל כמה שעות כדור אקמול וטבליה למציצה לגרון - זה בסדר? בנוסף, יש מזונות ומשקאות מסוימים שכדאי / לא כדאי לצרוך בתקופה הזאת? למשל תה, סודה, פירות, ירקות, בשר? המון תודה

ההחלמה לוקחת לעיתים שבועיים שלושה. מומלץ כלכלה רכה, לא חמה ושתיה לא מוגזת. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון