כאב בעצם מאחורי אוזן שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

30/12/2020 | 12:32 | מאת: אופיר זינו

היי! בימים האחרונים הרגשתי כאב בעצם שמאחורי האוזן. כשאני ממששת הכאב מתגבר. כשאני ממששת את העצם בשני הצדדים, מרגישה בצד הכואב יש מאין סדק או שבר כזה ובצד השני זה מרגיש חלק. נזכרת שלפני כ4 שנים היה לי כאב דומה מאחורי האוזן ולאחר כמה ימים הפרצוף התעקם, הבנתי שזה שריר שהשתחרר וטופלתי בסטרואידים עד שזה עבר. מפחדת שזה אותו דבר. האם יש מה לדאוג? אני כעת בחופשה בחול ואחזור רק בעוד שבועיים. תודה רבה מראש

תשובתי מאוחרת בשל סיבות אישיות. מקווה שאת חשה בטוב. במידה ולא, אשמח לעדכון. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון