דלקת במאוורים- שאלה.

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

22/12/2020 | 21:54 | מאת: עודד

ביצעתי ct ראש בהפניית נוירו' ובתוצאות הוא אמר שמבחינה נוירו' בכל תקין אבל שיש דלקת במאוורים והציע לפנות לאאג להמשך טיפול. אשמח לדעת מה זה אומר בכלל? פעם ראשונה שאני שומע על המושג ואני מגיל קטן סובל מבעיות אוזניים

אינני מבין את השאלה. נא פרט או שלח את תשובת הבדיקה/ייעוץ. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון