טינטון שנפל עליי ללא סיבה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

09/12/2020 | 08:46 | מאת: לי

שלום דר אני סובלת מרעשים באוזניים כבר שבוע .. רעש של טיייין כאילו חזרתי ממסיבה .. הרעש יותר חזק באוזן שמאל עשיתי בדיקת שמיעה חוץ מירידה מינימלית באיזשהו תדר באוזן שמאל היותר מטונטנת הכל תקין ובתחום הנורמה . רופא א.א.ג לא מצא ממצא כלשהו נוירולוג טען שזה תוצאה של חרדה פרופסור ל א.א.ג טען גם שאין ממצא ואין מה לחשוש רק להוריד את רמת המתח והלחץ . רציתי לשאול האם ניתן לסמוך על בדיקות אלו ? הרופאים של ה א.א.ג בדקו את האוזן עם מכשיר רגיל שגם רופא משפחה משתמש בו .. לא בדיקה מעבר הציצו בתוך האוזניים וקבעו שאין כלום אני סובלת מחרדה ונוטלת רסיטל כבר שנה וחצי ועקב הטינטון החרדה התעצמה .. אין לי שקט אני כל היום בוכה מה הסיכוי שזה גידול במוח או באוזן ? והאם כדאי לדעתך להתעקש על Mri ?? לא זכור לי שנחשפתי לרעש או משהו שיכול לעורר את הטינטון אני לא מבינה מאיפה נפל עליי בת 29 + 2 ילדים וסטודנטית מפה אין לי מושג איך אני ממשיכה עם התסמין הזה ואיך אפשר לתפקד ככה

אם יש דינמיקה, ויש אסימטריה לרעת אוזן שמאל בבדיקת השמיעה, יש לשקל טיפול ולשקול המשך בירור. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון