חסימה באף לתינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

07/12/2020 | 12:47 | מאת: עדי

תינוק בן 3 חודשים. בערך מגיל חודש ״מצונן״, לאחר ביצוע בדיקת לרינגוסקופיה נמצאה חסימה בנחיר בצד שמאל, הופנינו למעבדת שינה לניטור. האם כדאי? ומהם דרכי הטיפול בגיל הזה אם בכלל... תודה🙏🏼

07/12/2020 | 12:51 | מאת: עדי

יש לציין שזה כמובן מתבטא בחירחורים, קושי ביניקה,קושי בשנימה בעיקר בלילה גורם להפרעות בשינה, ניסינו הכל על מנת להקל מי מלח חלב אם אינלהציה עם סטרואידים. ללא שיפור של ממש.

האם ידוע אופי החסימה? האם מבנה גרמי או שקד שלישי? האם ממצא אחר? לתשובות יש משמעות רבה לגבי המשך הבירור. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון