תודה רבה מקרב לב, ועוד שאלה ברשותך

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

30/11/2020 | 21:55 | מאת: דור

תודה רבה פרופ' נכבד על התשובה המהירה, ויש לי עוד שאלה בבקשה, אם אכן יש לי בצקת כפי שתיארת, אני אם מוקסיפן ל-6 ימים (האמת התלבטתי עם לקחת אוגמנטין כי שנה שעברה הסתבכתי באותו מצב והגעתי לסינוסיטיס חריפה ונוזלים באוזניים שעבר אחרי חצי שנה) מה עושים בקשר לבצקת זה עובר לבד ברגע שאני מבריאה? שחלילה הבצקת לא תישאר. אמנם מרגישה קצת יותר טוב וזה טוב לי אבל עדיין שאני מתחילה לדבר כאילו תקוע לי משהו בגרון כמו ליחה צריכה לכחכח או להשתעל ואז יכולה לדבר וגם באמת יוצא לי ליחה, זה יעבור? כדאי לעבור לאוגמנטין? שוב תודה על תשובתך מכל הלב,,,

הטיפול הנכון בשלב זה לא כולל טיפול אנטיביוטי אלא טיפול בחומציות הקיבה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון