בועות באוזניים תקופה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

13/11/2020 | 12:38 | מאת: נמרוד

שלום פרופ יש לי הרגשה של בועות באוזניים תקופה לפעמיפ לבד לפעמים בפיהוק לפעמיפ זה קצת כואב עד שמשתחרר עשיתי בדיקת טמפנומטריה ושמיעה והכל תקין לחלוטין מזה יכול חהיות? אם אני אזיז את הראש גם אןכל להרגעש רעשים באוזניים תודה

הפרעה בתפקוד של חצוצרת האוזן עלולה לגרום לכך. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון