טטרנות וקשר לאדנואידים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

09/11/2020 | 18:14 | מאת: קטיה

לשום הבת שלי בת 5 מועמדת לניתוח הסרת אדנואידים עקב חסימה של 70% מציינת כי לא מריחה ומעולם לא הריחה דבר, האם יש קשר לאדנואידים המוגדלים?

הקשר אינו ישיר אך בהחלט יש אסוציאציה בין הדברים. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

10/11/2020 | 08:35 | מאת: קטיה

האאג אמרה שהסבירות נמוכה שזה קשור לאדנואידים ורוב סיכויים כי זה מצב מולד, ותשובתך לשאלתי לא ברורה... מניסיונך האם חוש הריח יכול לחזור לאחר ניתוח הסרת האדנואידים?

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון