ממצא לבן בשליש קידמי מיתר שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

03/11/2020 | 05:56 | מאת: שלומי

בחודשיים האחרונים יש לי כאב קל בגרון ואי נוחות בלוע שמאל, לציין שאני סובל מרפלוקס והתחלתי ליטול כדורים בגין כך. בבדיקה עם סיב אופטי אצל אף אוזן גרון נראה ממצא לבן בשליש קידמי של מיתר קול שמאל שמזה אני מוטרד מאוד וכן אודם של האפיגלוטיס הקדמי אודם ונפיחות של האריתנאידים ובצקת קלה אחורית בגלוטיס. נמסר לי לקבוע תור לרינקס לציין שאני חושש מאוד מכך, ורציתי את התיעצותיך בנושא. תודה רבה

ממצא לבן על מיתרי הקול ובגרון דורש המשך בירור. עלי להמליץ לך בדיקה והחלטה על המשך טיפול. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון