דימום תמידי באף נחיר ימני

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

21/10/2020 | 13:37 | מאת: אלה

יותר משנה דימום באף.3 ו 2 ולפעמים פעם ביום.גם לפעמים בלילה.פעם צרב לי רופא א.א.ג. אחרי יומיים חזר.אני לוקחת תרופות לסכרת .ל.ד.קצב לב.וגם קריאה.יכול להיות שאחד מהכדורים גורם/מזרז דימום? תודה מראש.

כדורים עלולים לגרום לכך. ממליץ פניה לאא"ג מומחה לבדיקה אנדוסקופית והמשך בירור. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון