כמה שאלות תודה רבה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

12/10/2020 | 08:56 | מאת: ארבל

שלום פרופ חיים... אני בת 24.. לפני שבועיים וחצי התחילו לי כאבי גרון קשים.. אחרי כמה ימים הגרון נהיה לבן... שתיתי תה עם דבש אבל זה לא השתנה... ראיתי שלא עובר לבד אז לפני שבוע הלכתי לרופאת משפחה והיא עשתה לי משטח ויצא streptococus A... ולפני התוצאה היא כבר הביאה לי אנטיביוטיקה ואני לוקחת... עכשיו אני מרגישה רגיל ובריאה.. יש לי כמה שאלות... 1) האם להמשיך לקחת אנטיביוטיקה למרות שעבר לי? 2) האם צריך עוד משטח גרון כדי לראות שעבר או שמספיקה הרגשה? 3) הרופאה שלחה אותי לבדיקת דם כי לא עשיתי בדיקת דם מגיל 6 וגם בגלל הדלקת.. האם צריך אם אני מרגישה טוב? אני מפחדת ממחטים ממש.. תודה

1. כן 2. לא 3. לא בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון